Själ & Kalibrering

Bli Känslostark – anmälan är öppen

Bli Känslostark är onlinekursen där du får de verktyg och övningar som hjälpt oss gå från att bli överväldigade av våra känslor, till att bli vän med dem och kunna samarbeta med dem i vårt liv. Du får förinspelade lektioner, pdf:er med skrivövningar och reflektioner, veckovis LIVE-träffar via zoom och en grupp där du får dela, och ta del av, likasinnade kvinnors mod, sårbarhet och driv att finna strykan i det rika känslospråket.

Blir du ofta överväldigad av dina känslor?
Känner du dig ensam i utforskandet av dina känslor och vill få vägledning samt andra att bolla med?
Vill du lära dig att kunna vara med dina känslor, lära dig att surfa på dina känslor och inte bli knockad av dem?

Att bli känslostark är att lära dig känslornas språk med alla dess skiftande nyanser. 
Att bli känslostark är att träna upp kapaciteten att orka stå ut och vara behållare när känslorna stormar.

I den här kursen får du lära dig att ge dig själv tillåtelse att känna dina känslor. För att äntligen bli vän med dina känslor och dess inneboende kraft.
Med andra ord; är det här kursen för dig som vill lära dig surfa på känslovågorna.

Nu kan du äntligen boka din plats!
Anmäl dig till info@veronicajaderlund.se

Vad du får ut av kursen

Vår intention med kursen är att erbjuda dig verktyg som hjälper dig att lära dig känslornas språk, med alla dess nyanser.
Samt att träna upp kapaciteten att orka stå ut och vara behållare när känslorna stormar.

För det är en avgörande del: att orka stå kvar och stå ut i känslostormen.
Den här kursen kommer inte att lära dig hur du blir av med alla obekväma, jobbiga, skaviga känslor – för det går inte. Och det ska inte gå. Alla känslor har ett syfte, ett budskap, en plats.

Vad du får lära dig är hur du jobbar upp din kapacitet, så att när känslan kommer känns den inte lika tung och outhärdlig längre så du orkar möta den. Inte lika överväldigande eftersom du nu kan surfa den.
Det är att Bli Känslostark.

Vi arbetar tillsammans i sju veckor, och varje vecka har ett tema.

 1. V43 Uppstart
 2. V44 Känslornas uppbyggnad
 3. V45 Bli medveten om dina känslor
 4. V46 Känsloreglera
 5. V47 Insikt
 6. V48 Lev dina känslor
 7. V49 Avslut

Varje vecka får du ett mail, instruktioner för veckans surflektioner om vi fortsätter på vår liknelse. Där delar vi våra tankar om veckan och föreslår hur du kan arbeta med kursen.
Om du är en sådan som gillar vägledning och ett lugnare tempo kan du följa det.
Om du vill komma igång och följa ditt flöde; självklart får ni tillgång till allt material på en gång så du inte behöver vänta på någon annans tempo.

Det materialet som ligger i kursportalen innehåller

 • 28 förinspelade lektioner
 • Pdf:er och arbetsblad med reflektionsövningar och modeller som du kan skriva ut och fylla i, eller arbeta utifrån på ditt eget sätt.
 • Veckans Zoom-träff läggs också upp här

Allt är nedladdningsbart så du har tillgång till det även efter våra 7 veckor ihop

Veckovisa zoom-träffar

Utöver de lektionerna kommer vi även att träffas 6 tillfällen via zoom. Där kommer vi (jag och Sandra) att prata kring veckans tema, men tanken är framförallt att ni som grupp ska kunna dela med er av er resa, ställa frågor eller lyfta funderingar som uppkommit i ert egna utforskande.

Första zoom-träffen är V44 och vi träffas måndagar 12.00 – 13.00

Gemenskapens läkande kraft

Vi kommer också att ha en låst Facebookgrupp där du får dela de än här resan med medutforskande som också vill lära sig att surfa på sina känslor. Medmänniskor som också vill finna kraften i sårbarheten och styrkan i att kunna vara i sina känslor.

För det är oerhört läkande och stärkande att få veta att du inte är ensam!
Att du inte är överkänslig.
Inte ensam om att känna känslor väldigt starkt.
Inte överdramatisk, och inte misslyckad när du blir arg eller svartsjuk.

Människan är en emotionell och relationell varelese.
Vi behöver känna stöttning, bekräftelse och gemenskap. Och vi behöver vara i kontakt med våra känslor för att navigera med integritet och trygghet i livet.

Dina ”surfguider” på din resa: Sandra & Vevve

Dina surfguider som hjälper dig lära hur du surfar på dina känslovågor är jag och Sandra. Vi har båda fått höra att vi är överkänsliga och känt oss överväldigade av styrkan i våra känslor. På våra enskilda resor har vi hittat sätt som hjälpt oss att förstå syftet med våra känslor. Lärt oss tyda språket, lärt oss vara närvarande i glädje och förundran, lära oss stå med skavet i ilska, sorg och frustration.

Den egna erfarenheten har vi tagit in i våra arbeten med samtalsklienter. Kombinerat det med psykologiska och filosofiska metoder och modeller. On nu vill bjuda in dig att få ta del av.

Sandra:
Jag var en gång i tiden duktiga flickan som missade att lyssna till sina egna behov och känslor. Efter att ha tagit Civilekonomexamen 2014 skrek min kropp genom huvudvärk och ångest. Efter en session med en psykofysiolog kunde man konstatera att min kropps syre- och koldioxidbalans var satt ur spel vilket var en följd av flera års stress och felaktiga andningsmönster. ”Vad springer du ifrån?” frågade han. ”Mig själv, det jag känner”, svarade jag. 

Det var då jag kom i kontakt med min egen sårbarhet på riktigt. Jag behövde äga mitt mörker och möta min smärta för att finna min inre kraftkälla. Det är med stolthet och en gnutta humor jag kallar mig själv Sårbarhetsminister. Som certifierad Livscoach vill jag genom humor och allvar inspirera dig till att tillåta dig själv att känna, våga och leva fullt ut.

Veronica:
Jag skrattar högt, gråter lätt och känner allt intensivt och innerligt.
Pratar mycket, lyfter obekväma frågor och brinner med övertygelse om att vi tillsammans kan skapa en bättre värld.

Har en examen i folkhälsovetenskap med inriktning socialposykologi och samtascoaching, har utbildat yogalärare de senast 6 åren och arbetar även med samtalsklienter.

Är också plugghäst in i märgen och studerar just nu stressfysiologi, kroppsbaserad traumahantering och jobbar mot min kandidatexamen i psykologi.

Boka din plats

Investering: 4444:- ink moms
Betalning sker mot faktura, läs mer om köpvillkor här
När: Kursen börjar 24/10 du får tillgång till kursportalen söndagen 23/10.
Zoomträffar: Vi träffas via zoom måndagar 12.00 – 13.00. Kan du inte vara med men har frågor kan du skicka dem till mig och Sandra innan. Träffen spelas också in och läggs upp i kursportalen.
Boka din plats: maila din anmälan till info@veronicajaderlund.se
Integritet: Dina uppgifter kommer bara att användas för fakturaunderlag, och delas inte vidare eller används på andra sätt.
Allt som delas och samtals om i vår grupp är bara för gruppens ögon. Inspelningarna av våra zoomträffar delas med denna grupp så att ni kan se dem och spara ned dem.

About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

2 Comments

 • […] & Sensationshjulet är en av de övningar som finns med i kursen Bli Känslostark. Kursen för dig som vill vill påbörja ditt utforskande av dina känslor, för att lära känna […]

  Reply
 • […] Bli Känslostark är onlinekursen som jag och Sandra Aggemo har tagit fram för dig som vill lära dig att surfa på dina känslovågor istället för att bli knockad av demOch för dig som vill påbörja ditt utforskande av dem, för att lära känna en så viktig del av dig själv. […]

  Reply

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.