Adventskalendern 2023

Vill du landa in i december med mjukhet?

Bakom varje lucka i adventskalendern 2023 bjuds du på yoga, nervsystemsreglerande övning, kalibreringsreflektion, yoganidra eller yinyoga.

Genom att fylla i dina uppgifter nedan och skapa en användare får du tillgång till Adventskalendern 2023.
Du behöver inte ange betaluppgifter och inget kommer att övergå till kostnadsprenumeration. Då får ett konto här på veronicalowenbok.se och under ”Mitt konto” kommer du att hitta till kurssidan.

Varje morgon öppnas en ny lucka och du kan göra den när, och där, det passar sig.
Adventskalendern är helt gratis, och du har tillgång till alla luckor tillochmed den 7:e januari.

Om du vill få ett mail varje söndag med sammanfattning av veckan, och intention för kommande vecka skriv då upp din mailadress HÄR (Ja, du som redan är prenumerant på mitt nyhetsbrev behöver lägga till din adress i denna lista om du vill ha veckomailet).

Jag ser fram emot en inkännande december tillsammans

/Vevve Löwenbok

About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.