#22 Den inre kritikern härskar med skam – med Marie Bengtsson 

I dagens avsnitt får jag besök av Marie Bengtsson som går under Bli mera du på Instagram. Vi pratar om den inre krititern och hur den använder sig av härskartekniken skam för att hålla oss i sina klor.

Vi har båda funnit att lösningen är självmedkänsla och att våga känna sina känslor. Det går inte att tänka sig ut ur den inre krititerns negativa spiral.

Det är ett personligt och sårbart samtal och vi hoppas att det kan hjälpa dig få en bättre relation med din inre krititer.

Vill du ta del av mer av Marie hittar du henne på @blimeradu på Instagram. Och hennes onlinekurser finner du på blimeradu.se

Kalibrera din inre Kompass
Kalibrera din inre Kompass
#22 Den inre kritikern härskar med skam - med Marie Bengtsson 
/
About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.