#23 Så kan ett kreativt liv guida dig in i dig själv

I dagens avsnitt pratar jag med författaren och coachen Malin Tegnhammar om hur ett kreativt liv kan vara ett sätt att komma i kontakt med sitt inre för ett mer förankrat liv.

Inte nödvändigtvis kreativitet som att måla, författa, dansa sjunga även om det kan innebära det. Men framförallt kreativitet som att tillåta sig själv tid och mod att se andra infallsvinklar, komma på kreativa lösningar och tillåta sig själv att leva utanför tänka ramar som begränsar.

Och hur den kreativiteten också kan hjälpa oss att släppa på perfektionism och övervinna den där inre självkritikern.

Boken Malin pratar om heter Lev kreativt: hur du utvecklar ditt skapande jag i tolv steg av Julia Cameron.
Och du hittar Malin som @Onespoonhappiness på Instragram, och såklart på hennes hemsida Onespoonhappiness.se.

Trevlig lyssning
/Vevve

Kalibrera din inre Kompass
Kalibrera din inre Kompass
#23 Så kan ett kreativt liv guida dig in i dig själv
/
About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.