#24 Känslor och föräldraskap med Micke Gunnarsson

Den här veckan gästade jag Micke Gunnarsson för en instaLIVE om känslor. Och det blev ett så bra samtal att vi ville dela det här i podden. Ljudet är lite burkigt eftersom det är taget från LIVEn men samtalet är så lyssningsvärt!

Vi pratade om vad känslor har haft för plats i våra liv, hur de påverkar relationer, föräldraskap och självkännedom.
Hur vi genom att lära känna våra känslor kan få en självklar känsla av ”det här är jag” och med det en inneboende trygghet och tillit till att vi är totalt tillräckliga som vi är.

Du hittar också samtalet hos @mickegunnarsson

Trevlig lyssning!
/Vevve

Kalibrera din inre Kompass
Kalibrera din inre Kompass
#24 Känslor och föräldraskap med Micke Gunnarsson
/
About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.