#1 Inre Urkraft – guidad meditation

Börja veckan med att vända fokus inåt, och skapa kontakt din kärna.
Din källa.
Din Inre Urkraft.

Ibland kan det kännas utmanade att ta plats och jobbigt att våga leva ut alla aspekter av dig själv. Samtidigt som det finns en nyfikenhet att utforska det subtila, bortom ord.
Det större sammanhanget.
Det här avsnittet vägleder dig att väcka den där inre pulseringen, vägvisaren och styrkan som alltid vilar inom dig. För att våga lita inåt för riktning och råd, istället för att leta utanför för bekräftelse.

Kalibrera din inre Kompass
Kalibrera din inre Kompass
#1 Inre Urkraft - guidad meditation
/
About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

2 Comments

  • Mia
    1 november, 2019 at 10:31

    🧘‍♀️ min förstå guidade meditation. Trevligt och lugnande 🥰

    Reply

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.