#4 Stå stadigt i stormen

Märker du att du värderar dina känslor och reaktioner olika? Att det finns ”bra” och ”dåliga” känslor?
Om du gjort det kanske du också ser hur du undviker det som är obekvämt och jobbigt. Det som kallas skuggsidor eller mörker.

I det här avsnittet visualiserar vi mörkret som en storm som drar in över den klarblå himlen. Och tränar på att hitta tillbaka till lugnet, till stillheten.

Vill du vara med och få pepp att komma igång med din yogarutin, spana in gruppen Everyday Yogi för att få mer information om Weekday Warrior – vardagsyoga.

Här hittar du all information om mina yogautbildningar

Kalibrera din inre Kompass
Kalibrera din inre Kompass
#4 Stå stadigt i stormen
/
About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.