IVF - ofrivillig barnlöshet / Själ & Kalibrering

Vi är gravida!

Ni är många som följt med, stöttat, gråtit och hejat på oss genom vår IVF-resa. Förra året kändes det som att jag var redo att ge upp, men jag är glad att vi orkade fortsätta – för i våras fäste ett ägg och i Januari 2021 är vi beräknade att bli fyra i vår familj.

Just nu försöker jag att lyckas plugga mellan alla mina sovpauser, och Martin renoverar klart huset. När jag får lite mer energi tänkte jag att ni ska få en sneak peak på barnkammaren och att jag ska dela lite gravidyoga och annan träning jag gör för att kropp och själv ska må bra.

Fram tills dess bjuder jag på den här videon på Instagram där vi försöker få till en bra bild med alla tre… har ni testat att försöka regissera en hund samtidigt som försöka komma ihåg att vinkla ultraljudsbilden så inte reflektionen gömmer hela bilden? Kaos 🙂

About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

3 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.