Välkommen hit, det är jag som är Vevve

Jag skrattar högt, gråter lätt och känner allt intensivt och innerligt. Pratar mycket, lyfter obekväma frågor och brinner med övertygelse om att vi tillsammans kan skapa en bättre värld.

Det här är platsen för dig som vill lära dig mer om hur du fungerar för att få större förståelse, tilltro och medkänsla till dig själv. På ett tillgängligt, pedagogiskt och avslappnat sätt.

Jag är fantastiskt nördig och helhjärtat fascinerad över hur vi människor fungerar. Fysiskt och psykiskt, men framför allt hur de två påverkar och samverkar med varandra. Hur våra fysiologiska processer och responser är kopplat med vårt tänkande och kännande. Också kallad neurovetenskap och psykofysiologi.

Jag tycker att neurovetenskap och psykofysiologi är extra intressant när det kommer till hur vi med kroppen kan lära känna oss själva. Lära oss förstå våra känslor och hantera stress och trauman.

För kroppen är så magnifik! Genom att lära dig om din hjärna och kropp kommer du också att förstå hur mycket kraft och kapacitet du har medfött.

Du har alla svar inom dig, och du har en oerhörd förmåga till självläkning.

Du behöver bara lära dig hur du ska låsa upp den kunskapen. Ibland kan vi hitta den informationen på egen hand. Ibland behöver vi en lärare på vägen.
Det är vad jag gör. Och det är vad du hittar här på sidan, och i mina sociala kanaler.

Tack vare mitt teoretiska nörderi och min fleråriga praktiska erfarenhet vet jag att allas behov är olika. Det finns inget ”ett rätt sätt” gällande hjärnan eller kroppen.
Det är hur det fungerar för dig som avgör om det är rätt.

Det du får av mig är baserat på vetenskap, grundat i forskning och mänsklifierat genom praktisk tillämpning under utbildningar och med samtalsklienter.

Jag har jobbat med att leda grupper och individer inom träning och hälsa sedan 2007.
Sedan 2016 har jag utbildat yogalärare, främst på mina egna utbildningar men också som gästlärare inom mina fördjupningsämnen psykofysiologi och funktionell anatomi (kroppen i rörelse).

2014 tog jag min examen i folkhälsovetenskap med inriktning socialpsykologi och samtalscoaching. Jag har sedan dess fördjupat mig i psykofysiologi och stress; vad som orsakar den, vad som händer i kroppen och hur vie med rörelse kan hantera den. I år tar jag min kandidatexamen i psykologi.

2021 skrev jag en bok om just det tillsammans med Majja Lund. Den heter ’Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn’.

Vill du boka individuella coachning hittar du mer under fliken ’Boka samtal. Vill du boka mig för föreläsning eller som gästlärare kontakta mig på info@veronicajaderlund.se så skräddarsyr jag ett upplägg utifrån ditt behov.

Jag önskar dig ett spännande utforskande
/Vevve