#14 ATT GÅ EN YOGALÄRARUTBILDNING – gäst Jennie

I det här avsnittet pratar jag med Jennie Löfdahl, en föredetta elev på min yogalärarutbildning.
Vi pratar bland annat om vägen in i yogan, hur utbildningen gav förståelse för att kroppar är olika – och hur det öppnar upp för att de skönheten i variationen. Vi pratar också om känslan att vilja gå en utbildning, men att tanken att man är för gammal/ ovig/ stor/ högljudd/ sprallig/ blyg/ oyogisk hindrar en från att följa det som lockar.

Vill du säga hej till Jennie finns hon som Jenniesyoga på instagram.

Det här samtalet är för dig som är sugen att anmäla dig till yogalärarutbildningen men kanske tänker som Jennie att det inte är för dig? Att du inte får vara yogalärare. Att du inte ser ut, eller beter dig som en yogalärare ”borde”.

Om du egentligen vill och känner att tiden är nu – boka! om du bokar din plats innan den 17:e oktober får du early bird-rabatt. Priser, datum, plats och mer hittar du på veronicajadelrund.se

Känner du att det inte funkar i livet med en utbildning nu – så lyssna på den känslan och vänta tills det känns rätt. Det kommer fler utbildningar, och när det funkar så funkar det.

Kalibrera din inre Kompass
Kalibrera din inre Kompass
#14 ATT GÅ EN YOGALÄRARUTBILDNING - gäst Jennie
/
About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.