#10 White privilege, Rasism och Spiritual Bypassing med Jazmine

I det här samtalet med Jazmine pratar vi om white privilege, rasism och spiritual bypassing hos självhjälpsentreprenörer och business coacher. Om hur white privilege och spiritual bypassing möjliggör rasism och misogyni.
Och hur dessa stora (vita) profiler i vissa fall spelat okunniga om rasism och maktmissbruk från de egna leden, och även stöttat QAnon.

Vi frågar oss också hur det inte för alla är så att yoga, andlighet och personlig utveckling leder till en önskan (och handlingar) om rättvisa och social förändring.

Kalibrera din inre Kompass
Kalibrera din inre Kompass
#10 White privilege, Rasism och Spiritual Bypassing med Jazmine
/
About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.