#21 Ungmö Moder Hagga – den feministiska resan med Monika Björn

I dagens avsnitt pratar jag med Monika Björn om de olika faser vi kvinnor går igenom i livet – ur det arketypiska Ungmö Moder Hagga-perspektivet. Som för oss är en feministisk inramning.
Vi pratar om hur hur samhället ser på i de olika faserna och hur det påverkar hur vi möts och behandlas. Men också vad de olika faserna har inneburit för oss personligen.

Monika Björn är bland annat författare till boken ”Stark genom klimakteriet”. Hon utbildar även inom ämnet och stärker kvinnor att våga stå upp för sina upplevelser och kräva rätt vård.

Du kan köpa boken där böcker finns, och läsa mer om Monika på @monikabjorn och @starkgenomklimakteriet på Instagram

Kalibrera din inre Kompass
Kalibrera din inre Kompass
#21 Ungmö Moder Hagga - den feministiska resan med Monika Björn
/
About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.