Asanabanken – lär dig yogapostionerna

Vill du lära dig mer om yogapositionerna vi gör på mattan?
Hur du kan lyssna till kroppen och känna in för att hitta rätt, istället för att försöka tvinga in kroppen i linjeringsinstruktioner som inte känns rätt.

I asanabanken får du lära dig grunderna, att alla kroppar inte kan göra samma sak, ta samma form, och varför du behöver anpassa din praktik eller dina instruktioner efter det.

Som en del av Everyday Yoga Schools yogalärarutbildningar har jag tagit fram den här asanabanken, med koppling till yoga och kroppen i rörelse.

Du har nu möjlighet att köpa detta som fristående onlinekurs.
I materialet ingår:
– Videor för över 30 asanas (yogapositioner)
– Fyra videor generella tips för vissa asanagrupper (Stående postioner, sittande, rotationer och armbalanser)
– Föreläsning om linjering

Investeringen på 2000:- (inkl 25% moms) är en engångskostnad, när du köpt kursen är den din och du behöver inte förnya den.

 

Vill du lära dig ännu mer kanske Anatomi- och fysiologikursen är intressant.
Anatomi- och fysiologikursen är för dig som vill få en bättre förståelse för hur du kan bygga säkra och roliga yogaklasser för olika kroppar.
Den innehåller 35 videor om bland annat fascia, muskler, skelett och tips för vissa asanagrupper. Du får även en manual med bilder och kompletterande information och medföljande instuderingsfrågor som hjälp att belysa vad de viktigaste punkterna är för varje del.

Läs mer om Anatomi- och fysiologikursen här.

About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.