Yoga & Rörelse

Lucka 13 – Rotchakrat (yinyoga)

Välkommen till Yogaadventskalendern 2020!

Bakom LUCKA 13 gömmer sig en yinyogaklass baserad på vårt första chakra, rotchakrat eller Muladhara chakra som representerar vår bas och trygghet. Du har ett självklart värde och vi tränar på att släppa taget om den perfekta social media-bilden av hur vi och livet borde vara.

Om du gillade den här klassen får du gärna berätta vad du tyckte om den, och hur din stund på mattan var. Om några tankar kom upp eller vad dagens intention betyder för dig.
Sprid julkänslan genom att tipsa dina vänner som skulle vilja räkna ner till julen med yoga. Länka till inlägget eller bjud in dem till min instagram eller dela länken till min blogg där jag delar dagens lucka varje morgon.

About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

2 Comments

 • Ida
  13 december, 2019 at 22:47

  Precis det budskap jag behövde höra idag! Tack för en fantastisk yogakalender

  Reply
  • veronicajaderlund
   24 december, 2019 at 05:14

   Underbart hur det synkar ibland ;*
   Tack själv Ida för att du följt med <3

   Reply

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.