Yoga & Rörelse / Yogalärarutbildning

Häng med på 200h yogalärarutbildning VLOG

Är du sugen på att bli yogalärare? Följ med på första helgen av min 200h yogalärarutbildning, vi pratar om yogafilosofi, hur vi kan anpassa yoga och bygga yogaklasser för alla. Du får också ett litet smakprov av hur uppdaterad, hållbar yogaanatomi kan se ut.

About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

2 Comments

 • Carolina
  5 mars, 2020 at 21:39

  Tack för att vi fick följa med! Så mystig och spännande! Jag undrar vad det är för böcker du har där vid 9:30? Och vilka djupdykande böcker du skulle rekommendera.

  Ha en fin kväll <3

  Reply
  • veronicajaderlund
   8 augusti, 2020 at 07:07

   Hej Carolina mina bokhyllor har allt från coachingböcker, yogafilosofi och asavikigar till Pussy Power, anatomi och personlig utveckling. Vad önskar du djupdyka inom?

   Reply

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.