Yoga & Rörelse

Lucka 24 – Yinyogamyt (Ganesha)

Välkommen till vår sista lucka på Yogaadventskalendern 2020!

LUCKA 24 är en kombination av yinyoga, som är litte längre och så en yogasaga/yogamyt 🙂
Klassen bygger på myten om elefantguden Ganesha. Eller rättare sagt flera myter om honom. Så under tiden du vilar i positionerna får du lyssna till Ganeshas äventyr och lärdomar, och kanske hitta djupare in i dig själv.

Om du gillade den här klassen får du gärna berätta vad du tyckte om den, och hur din stund på mattan var. Om några tankar kom upp eller vad dagens intention betyder för dig.

Tack till alla er som har följt med under december, till dig som gjort alla klasser, och dig som tagit någon video här och där. Till dig som kommenterat och berättat om hur det gått, och till dig som yogat på egen hand.
God jul och Gott nytt år till er alla, vi ses 2021.

About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

2 Comments

 • Lotta
  24 december, 2020 at 07:16

  Tack för en riktigt härlig julkalender! En riktigt god jul till dig!

  Reply
  • veronicajaderlund
   11 januari, 2021 at 15:15

   Vad kul att du gillade den Lotta, hoppas att du fick en fin jul och har haft en bra start på det nya året!

   Reply

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.