#15 Human Design med Nikki Vanda

Vad är Human Design, och hur kan jag använda det för att lära känna mig själv, men också för att samverka bättre med mina medmänniskor?
Jag pratar med Nikki Vanda som hjälper kvinnor att stärka relationen till sig själva och andra med hjälp av Human Design. Vill du lära dig mer om Human Design, eller få hjälp att tolka din HD-karta finns Nikki på @nikki.vanda på Instagram.

Här är länken till myBodyGraph-sidan där Nikki tipsar om i avsnittet, där kan du få din egen Human Design-karta.

Kalibrera din inre Kompass
Kalibrera din inre Kompass
#15 Human Design med Nikki Vanda
/
About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.