Yoga & Rörelse

Somatic Flow – Vevve + Yogobe = <3

Det är med stor glädje jag presenterar mina helt nya klasser på Yogobe – SOMATIC FLOW!!

Somatic Flow bjuder in till en förkroppsligad upplevelse, där du utforska rörelse, andetag och instruktioner inifrån dig själv.
Klasserna är i min klassiska stil: bortom kantig linjering, med anatomisk förankring och med möjlighet att gå djupare in i dig själv.

Du kan just nu prova på Strong back, Soft heart som kommer att vara gratis till 28:e maj. Här finns klassen på Yogobe.

Om du inte är medlem på Yogobe använd koden VEVVE, så får du 30 dagar prova på när du skapar konto. Då kan du också yoga med Johanna Alvin
Milla Floryd, Elaine Desouza, Anja Bergh, Josefin Wikstrom, Sara Hoy, Monika Björn och många fler.

Jag är superspänd på att höra vad ni tycker – berätta gärna vilken du provar först och hur den kändes.

Vill du gotta dig i alla sju Somatic Flow-klasser hittar du dem i Yogobes videobibliotek

About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.