Själ & Kalibrering

Meditation – No doubt, No awakening

Välkommen till en reflektiv meditation på 10 minuter

C.C. Chang skriver i The Practice of Zen:
”The greater the doubt, the greater the awakening;
”the smaller the doubt, the smaller the awakening.
”No doubt, no awakening”

I den här meditationen tar vi det till oss, och följer tvivlet.

Jag rekommenderar att du har penna och papper, vill du bara lyssna på min vägledning är det såklart det du ska göra.
Jag upplever själv att vissa tankar eller upplevelser blir tydligare när jag konkretiserar dem i ord.

About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.