Yoga & Rörelse / Yogalärarutbildning

Boka första helgen av yogalärarutbildningen – få en smakbit och inspiration

Vill du gå en yogalärarutbildning men vet inte om ”det är för dig?” eller ”du kanske inte kan/får vara yogalärare” (psst vem bestämmer de tom inte du 😉 ), eller vilken lärare eller stil som passar dig.
Är det kanske så att du vill gå en yogalärarutbildning för att fördjupa dig i din egen praktik, du letar inspiration men också lite hjälp med att sätta riktning för din yoga.

Då har jag det perfekta julklappstipset till dig själv: Häng med första helgen av 200 timmars yogalärarutbildningen som börjar i februari!

Vi kommer prata om yogans historia, ge en introduktion till yogafilosofi. Jobba med fysisk yoga, meditation, pranayama, yoga nidra och yinyoga.
Du kommer alltså att få inspiration, teori och konkreta förslag så att du kan planera din egen yogapraktik (sadhana).

Om du vill går du bara den helgen och låter dig översköljas av den där sprudlande energin som en yogahelg ofta bjuder på.

Skulle du känna att du är på helt rätt plats och vill lära dig ännu mer så är du välkommen att hoppa på resten av utbildningen!

Datum för helgen: 24:e – 27:e februari
Vart: Yogashakti i Stockholm eller via Zoom
Investering: 7500:- om du bokar innan 24e december, 8500:- om du bokar efter 24e december.

Läs mer om 200 timmar yogalärarutbildningen här, och maila mig på info@veronicajaderlund.se

About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.