Stress & Nervsystem / Yoga & Rörelse

Nu släpps vår bok ”Yoga för mindre stress, mer energi & bättre sömn”!

Den 21:a december släpps äntligen vår bok ”Yoga för mindre stress, mer energi & bättre sömn”. I boken försöker Majja Lund och jag ge dig en ökad förståelse av kroppens reaktion på stress. Och förklara hur du kan bygga upp en buffert med stöd av medveten andning, meditation och enkla praktiska yogaövningar.

Eller som Majja beskriver boken: ”Den här boken är till dig som ibland ”kokar över” , känner att det blir ”för mycket”, vill ha tekniker för att både lugna ner dig och pigga upp dig. Den är till dig som vill bli mjukare och lugnare i kropp och sinne, minska muskelspänningar och förstå mer om din kropp och lära känna dig själv innerligare. Eller till dig som vill lära dig mer för att kunna hjälpa andra människor med detta.”

En dröm som blir sann

Att få skriva en bok har länge varit en dröm, och när mailet från Bokförlaget Semic landade i min inkorg förra året var det lite för stort för att förstå det. Men nu börjar det gå upp för mig.
Med graviditeten, Ottos födsel och att det här är första boken för både mig och Majja har vi haft nästan ett år på oss med boken. I maj tog vi de första testbilderna, som jag skrev om här. Sedan dess har boken fått växa, ändras, skärpts och putats på.
Boken (och dess författare) är nu redo att dela med sig till omvärlden!

Det här hade verkligen inte varit möjligt utan Majja. Det har varit ett helt magiskt samarbete där bådas kunskaper och driv har kommit samman till något större. Där den ena stöttat när den andra behövt fokusera på livet.
Vi har också vår strålande fotograf Malin Wittig (med grymma Zoe som assistent) som kommit med massa idéer för att lyfta texten med bilder, och tagit fantastiska foton.
Vår förläggare Susanne som med skarpa ögon slipat texten. Kommit med återkoppling och förslag och gjort den förståbar för läsaren. Och vår grafiker Moa som formgivit hela boken – färg, font, text, utrymme. Det gör verkligen sådan skillnad att texten får presenteras på det sättet.

Veronica Jäderlund – författare

Det känns spännande, omvälvande, pirrigt och stort att ligga uppe på Bokforlaget Semic hemsida (plus hos bokus och adlibris) som ’Författare’ – jag har fått mersmak och vill börja på nästa bok ögona böj!
Men vi fokuserar på ”Yoga för mindre stress, mer energi & bättre sömn” först.

Förhandsboka ”Yoga för mindre stress, mer energi & bättre sömn”

Redan nästa vecka kan du förhandsboka boken och jag har mutat tomten och nissarna – Så om du förhandsbokar boken ska de prioritera att skicka boken från lagret runt den 17e december så att den förhoppningsvis hinner komma fram innan julafton, senast i mellandagarna (sen finns det inga mutor eller förhandlingstekniker i världen som kan garantera att postnord gör sin del).
Du som gillar bokus kan boka den där, och ni adlibris-shoppare förhandsbokar där.

Nu är det nära, snart håller vi i boken!!

About Author

Jag är samtalscoach, författare och yoglärarutbildare med en examen i psykologi inriktad på stress och känslor. Min första bok heter ”Yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” och min kommande bok handlar om känslor, stress och psykologi. I sitt arbete med samtalsklienter är hennes inriktning trauma, nervsystemsreglering, kroppsbaserad stresshantering & känsloreglering. Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yoga, grundade jag Everyday Yoga School där jag erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på https://everydayyogaschool.se/utbildningar

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.